Zonde om klanten te missen omdat je niet aanwezig bent op Facebook!

logo-2-link
DSC01715 (Small)

Zonde om klanten te missen om dat je niet aanwezig bent op Facebook
Ik help je persoonlijk stap voor stap zodat je Facebook staat als een huis!

Nee, niet weer de zoveelste online cursus. Maar één-op-één begeleiding. Persoonlijk dus. Gericht op jóuw bedrijf en jóuw Facebook, dus geen algemene tips. Maar praktisch en direct toepasbaar. Op maat dus. Zodat jij je Facebookpagina met een mimimum aan inspanning en met gerichte ondersteuning op poten hebt gezet en weet hoe je verder moet.


Ik meld me aan

Zonde om klanten mis te lopen. Zorg dat je online zichtbaar bent!

DSC01715 (Small)

Zonde om klanten te missen om dat je niet aanwezig bent op Facebook
Ik help je persoonlijk stap voor stap zodat je Facebook staat als een huis!

Nee, niet weer de zoveelste online cursus. Maar één-op-één begeleiding. Persoonlijk dus. Gericht op jóuw bedrijf en jóuw Facebook, dus geen algemene tips. Maar praktisch en direct toepasbaar. Op maat dus. Zodat jij je Facebookpagina met een mimimum aan inspanning en met gerichte ondersteuning op poten hebt gezet en weet hoe je verder moet.


Ik meld me aan

Zonde om klanten mis te lopen. Zorg dat je online zichtbaar bent!

logo Josselien 2
logo yugodrive
logo
Pouw HR Advies logo
logo Reinjoy
logo Marjanne Roodenburg017

Herken je dit?

”Ik moet nodig iets doen met Facebook, zodat ik online zichtbaar ben.”

“Ik heb geen tijd om dat op te starten”

“Waar moet ik beginnen? En doe ik het wel goed?”

“Ik heb geen zin om uit te zoeken hoe dat werkt…”

”Ik hou me liever bezig met mijn eigen vak”

help

” Ik begeleid je persoonlijk, stap voor stap, om joúw Facebook bedrijfspagina op te zetten. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden…”

Wie ben ik?

Ik ben Elisa de Koning. Ik help je om je Facebook op te zetten zodat je online zichtbaar bent.

Ik ben net als jij begonnen met Facebook, eigenlijk met veel weerstand. Ik kom niet uit het digitale tijdperk en had veel vraagtekens. Inmiddels heb ik veel geleerd en weet ik hoe Facebook werkt. Ik kan je heel gericht vertellen hoe je jouw Facebook goed opzet voor jouw bedrijf. Dus geen algemeen praatje.

Ik heb de studie Communicatiewetenschap jarenlang in de praktijk gebracht in het bedrijfsleven. Daarnaast heb ik vele andere ondernemers op weg geholpen.

De komende maand ga ik met slechts een beperkt aantal klanten aan de slag, zodat ik zeker weet dat ik deze klanten al mijn aandacht kan geven. Persoonlijk advies gericht op jóuw onderneming.

Stel het niet langer uit en mis geen potentiële klanten…


Ik meld me aan

Deze aanbieding geldt voor deze maand (september)

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Hoe zou het zijn als …

…jouw bedrijf eindelijk online zichtbaar is, zodat je doelgroep aan joú denkt en niet aan je concurrent?

…als je gericht advies krijgt op jouw situatie om je Facebook goed op te zetten, zodat je zeker weet dat het staat als een huis?

…je zo min mogelijk tijd hieraan kwijt bent, omdat ik je persoonlijk en gericht help.

…en je hierdoor meer tijd over hebt voor het uitoefenen van je eigen vak.

DSC01714

Wat zeggen mijn klanten over mij?

Rasema Rosic

Yu-Go Drive

” Zeer prettige samenwerking! Elisa is bereid om overal bij te helpen en uitleg over te geven.

Je wordt als klant respectvol behandeld, er wordt naar je wensen geluisterd en goede klantgerichtheid.”

Marjolein Stellingerwerf

In-Essens

“Op een ontzettende positieve wijze corrigeerde Elisa voor mij de stukken die ik geplaatst had.”

Marjanne Roodenburg

Kindercoach

“Met haar doelgerichte en efficiënte aanpak, gecombineerd met humor en enthousiasme is zij een fijn persoon om in te schakelen!”

Eindelijk je Facebook marketing op orde
met een minimum aan inspanning!

Ik ga met niet meer dan 4 klanten per maand aan de slag, zodat ik zeker weet dat ik deze
klanten ál mijn aandacht kan geven.


Ik meld me aan

Boek nu! Er is nog maar plek voor 2!

Wat mag je van mij verwachten?

Eén op één begeleiding. Gerichte hulp op jouw Facebookpagina. Dus geen standaard online cursus, maar persoonlijk contact gericht op jouw onderneming.

Een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarbij we bespreken wat je USP is, wie je doelgroep etc. Kortom: we leggen de basis aan.

Ik bekijk je Facebookpagina en loop hem door op verbeterpunten. Deze zal ik per mail duidelijk stap voor stap aan je communiceren.

Een tweede persoonlijk gesprek over de  verbeterpunten, waar loop je tegenaan, waar heb je hulp bij nodig?

Na 2 persoonlijke gesprekken sta je er niet alleen voor.  Ik  zorg ervoor dat je daarna zelfstandig verder kunt.  Je  krijgt daarom daarna nog 3 x half uur support per  telefoon en kijk  ik met je mee. Daarbij geef ik je directe feedback en tips om je resultaten verder te verbeteren.

Nu tijdelijk voor: € 347,-
* Tijdelijk in prijs verlaagd van € 500,- naar € 347,- 


Ik meld me aan

Deze aanbieding is slechts tijdelijk.

* Deze korting is geldig op opdrachten die geplaatst worden in augustus 2018, de uitvoering van de opdracht mag ook later plaatsvinden, niet inwisselbaar tegen contanten en niet toe te passen op reeds geplaatste of uitgevoerde opdrachten.

Eindelijk krijg ik de hulp waar ik al lang naar zocht in het uitvoeren van mijn social media strategie. Dankzij de proactieve klant-centrale aanpak van Elisa de Koning is de conversie van één van mijn domeinen in een paar maand verdubbeld en haal ik het maximale uit de content van mijn sites. Elisa geeft meerwaarde omdat ze praktisch meedenkt het werk uit handen neemt, en alert inspeelt op reacties en veranderingen. Ik beveel 2-Link Communicatie van harte aan! “
Josselien Janssens / Teams met Paardenkracht


Ik meld me aan

Ik houd rekening met je privacy

Veelgestelde vragen / FAQ

  • Denk je nou:  Ik ben niet super technisch en heb nog weinig op Facebook gedaan, is dit dan wel geschikt voor mij?

Absoluut. Juist dan! Ik laat je stap voor stap zien hoe je jouw Facebookpagina kunt verbeteren. Ik leg je uit waar je op moet klikken, etc.  En kom je er niet uit, dan kan ik je verder op weg helpen.

  • Wat nou als ik er niet uitkom en vastloop?

Ik ben tot een maand na onze laatste afspraak bereikbaar om je te helpen met de zaken die we hebben besproken. Loop je ergens tegenaan; stuur even een mailtje met je vraag. Je krijgt altijd antwoord. Het is ook mogelijk dat ik bepaalde Facebookzaken van je overneem.

  •  Ik heb hier eigenlijk helemaal geen tijd voor

Dit zal je zo min mogelijk tijd kosten. Natuurlijk is een goede basis belangrijk (gesprek 1) en het toepassen van mijn advies. Maar ik zal je ondersteunen bij het eventueel uitvoeren, waar je tegenaan loopt. Jij hoeft niet uit te zoeken hoe Facebook optimaal werkt voor jouw bedrijf. Dat scheelt tijd.

Vind je dit toch allemaal teveel werk? Het is ook mogelijk dat ik bepaalde Facebookzaken van je overneem.

 

Heb je zelf nog vragen? Stuur mij dan even een berichtje naar elisa@2-linkcommunicatie.nl


Ik meld me aan

Zodat jouw Facebook bedrijvenpagina straks staat als een huis.

In zeer korte tijd met mijn persoonlijke begeleiding is jouw Facebook optimaal ingesteld.
En weet je Facebook voor jou kan laten werken.

 

Privacy verklaring en Algemene Voorwaarden zijn te vinden op www.2-linkcommunicatie.nl