3 tips om in minder tijd je content te plaatsen en plannen.

 

Je kent het vast wel. Je komt tijd tekort. Als ondernemer heb je het druk. Nog snel even een berichtje posten op Facebook. Want je moet nodig weer wat van je laten horen. Ondertussen raak je afgeleid. Er komen allerlei berichtjes voorbij. Voor je het weet ben je al 2 uur aan het googelen… en heb je nog maar 1 bericht gepost.

Het is iets waar veel ondernemers zich schuldig aan maken. En dat terwijl het juist zo belangrijk is om consistent berichten te plaatsen, zodat je doelgroep je regelmatig voorbij ziet komen. Want af en toe een bericht plaatsen en vervolgens 2 weken niet, heeft geen nut.

Wil je succes hebben op social media, plaats dan regelmatig een bericht. Want alleen op die manier kom je in de top-of-mind van je doelgroep. Zodat ze aan je denken als ze je nodig hebben. Al die berichten maken en regelmatig posten kost helaas veel tijd. Maar dat hoeft niet.

Hieronder lees je mijn tips om minder tijd en energie kwijt te zijn aan je berichten. En er ook nog voor te zorgen dat je consistent aanwezig bent.

  • Focus je op slechts één activiteit.

Multitasking werkt niet. Dat weten we inmiddels. Richt je op 1 taak, zonder afleiding. Schrijf dit in je agenda. En hou je hieraan. Daardoor heb je minder chaos in je hoofd. En ben je productiever.

  •  Bulking

Focus eerst op ‘bulking’. Trek een paar uur of een dag uit om alleen maar content te creëren. Maak veel content voor een lange periode. Dit noem je bulking. Sluit je op in je kamer. Zet je mobiel uit. Laat je niet afleiden.

  • Planning

Als je voldoende content hebt gecreëerd, plan dit dan in voor de komende weken of maanden. Doe dit ook zonder andere activiteiten ernaast te doen.

Resultaat? Je hebt je content en planning voor komende periode gerealiseerd in minder tijd. Dat geeft rust. Voor mij werkt het. Ik hoop voor jou ook!
Ik kan dat voor je doen.

.

Of mail me vrijblijvend.

Wil je meer tips, volg me op Facebook.